A színész ma lenne 60 esztendős. Volt felesége minden sorából árad a nem múló szeretet.


A mai napon lenne 60 éves Gesztesi Károly. A színész volt felesége rendkívül megható posztban emlékezett ex-férjéről és közös gyerekük édesapjáról.

„60 Ennyi lennél ma. 60” – írja posztja elején Liptai Claudia, majd egy elképzelt szituációt is leír.

„Ezzel a számmal a tortán indulnánk hozzád. Becsöngetnénk te kijönnél köntösben mert már biztos reggel a szaunában kezdted a napot. Már messziről kiáltanád azon az összetéveszthetetlen hangon: Hellllo!Aztán jönne az az Ogrés ölelés amiben Panyika már nem veszik el hiszen közel olyan magas mint te.

Három éve nincs csöngetés nincs köntös nincs ölelés. Panyó nem csak megnőtt de képzeld már a jogosítványára készül.

Amikor kislány voltam és valami nagy baj történt mindig azt mondtam inkább odaadom a kedvenc babám csak legyen minden úgy mint előtte.

A színész-műsorvezető posztja végén azt írja: „60 lennél. 60 vagy. Nekünk mindig leszel. Mert tudod csak az hal meg akit elfelejtenek.”

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés

A poszt alatt több híresség is megemlékezik az 56 évesen meghalt színészről. D. Tóth Kriszta, Puskás Peti és Rubint Réka is egy-egy szivecskés emojival reagált a bejegyzésre. Kárász Róbert azt írja: „Gondolunk rá. Imádtam őt. Bárhol is járjon ölelem”. Kiszel Tünde pedig azt üzeni Liptai Claudiának: „Jaj Istenem, ez nagyon szívszorító írás, megkönnyeztem!”

Gesztesi Károly 2020 januárjában szenvedett szívinfarktust autójában Budapesten. A kiérkező mentők 50 percen át próbálták újraéleszteni, de nem tudták megmenteni az életét.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!