Ahogy arról mi is beszámoltunk, egy fiatal mentősofőr minden előjel nélkül hirtelen rosszul lett és meghalt.

Takács Bence szolgálaton kívül egy kollégájával volt, amikor előzetes panasz nélkül összeesett. A kiérkező mentők órákig küzdöttek a 22 éves mentős életéért, de már nem tudták megmenteni.

A Tények információja szerint

a fiatalember a szabadnapjána z egyik legkedvesebb kollégájával ebédelt szerda délután egy Petőháza melletti benzinkúton. Amikor hirtelen rosszul lett, lefordult a padról, barátja rögtön megkezdte az újraélesztését, de még a mentőhelikopterrel és mentőkocsikkal érkező kollégák segítségével sem sikerült megmenteniük Bencét.

Az Országos Mentőszolgálat közlése szerint a fiatal mentősofőr nagyon szerette a munkáját, mindig mosolygós, vidám férfiként ismerték a bajtársai, aki mindenkivel kedves volt, főleg a betegekkel. Hatalmas termete miatt a kollégák Picúrnak becézték.

Bence imádott vezetni, az volt az álma, hogy kamionozzon is. Az ehhez szükséges jogosítványa éppen a halála után érkezett meg.

Az első hírek arról szóltak, hogy a 22 éves sofőr halálát tüdőembólia okozta, de ezt pontosan csak a boncolás után tudják megmondani. Az elsődleges feltételezések szerint hirtelen szívmegállás miatt halt meg.