Pavel Durov és Bakó Diána már nincsenek együtt. A techmilliárdos ennek ellenére anyagilag támogatja a tiszakécskei modellt.


Pavel Durov, a VKontakte és a Telegram alapítója mostanában nem csak a letartóztatása miatt került a figyelem középpontjába. A Blikk és több másik forrás szerint az orosz techmilliárdos magánélete is igencsak botrányos fordulatot vett: Durov magyar barátnője, Bakó Diána gyermeket vár tőle, pedig a párkapcsolatuk már a múlté. Durov ugyanis összejött Diána egyik barátnőjével, Julija Vavilovával.

Az augusztus 24-i letartóztatása – ami a párizsi Le Bourget repülőtéren történt, miután magángépével megérkezett Azerbajdzsánból – csak rontott a helyzeten. A milliárdost azóta nem engedték elhagyni Franciaországot, és több súlyos bűncselekménnyel vádolják, köztük drogkereskedelemmel, terrorizmus támogatásával és online zaklatással. A Telegrammal kapcsolatos legnagyobb vád az, hogy a titkosított üzenetküldő platformon nincs megfelelő moderálás, miközben azt mintegy 950 millió felhasználó használja világszerte, beleértve az orosz és ukrán közönséget is.

A pletykák szerint Durov nem egyedül volt a letartóztatásakor: a feltűnően csinos orosz hölgy, Julija Vavilova is vele volt, ami különösen pikánssá teszi a történetet, hiszen közben Diána, Durov volt barátnője, épp a milliárdos gyermekét várja. A tiszakécskei születésű Diána influenszerként dolgozik, és az OnlyFans platformon is aktív. Korábban a Miss Tini Hungary versenyén második udvarhölgyként végzett, majd egy athéni szépségversenyen képviselte Magyarországot.

A milliárdos és Diána kapcsolatának azonban mostanra vége.

Anyagi problémái viszont aligha lesznek, ugyanis Durov két luxuslakást vett neki Dubajban, és további kettőt Budapesten, továbbá jelentős havi összeget is biztosít számára, ahogy eddig is tette. De úgy tűnik, Durov a gyermek nevelésében nem fog különösebben részt venni.

Diana Bako (@dianneprincesse) által megosztott bejegyzés

Durovnak nem ez lesz az első gyermeke, hiszen köztudottan évek óta rendszeres spermadonor, és legalább 100 gyermek biológiai apja lehet világszerte. A techguru életvitele meglehetősen határok nélküli: több útlevéllel és lakóhellyel rendelkezik, és gyakran mutogatja kisportolt testét a közösségi médiában. Bár magánélete sokak számára kérdéseket vet fel, sikerei vitathatatlanok. A Forbes szerint Durov 2024 augusztusában a világ 121. leggazdagabb embere volt, nettó vagyona elérte a 15,5 milliárd dollárt.

(via Blikk)

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!