A történet még egy korábbi buliban kezdődött, ahol az egyik későbbi áldozat felajánlotta, hogy eladja a maradék pálinkáját, majd elszámol vele. Ebből viszont nem lett semmi, amit a család nem hagyott annyiban.


Tavaly nyáron elég bizarr jelenet zajlott le Budapesten az Árkád bevásárlóközpontban: egy család és haverjaik úgy döntöttek, hogy önbíráskodást rendeznek egy kisgyermekes pár ellen, mindezt egy 27 centis fémollóval próbálták megoldani. A Budapesti X. és XVII. Kerületi Ügyészség most felfegyverkezve és csoportosan elkövetett önbíráskodás miatt viszi bíróság elé a bandát.

A sztori még egy korábbi buliban kezdődött, ahol az egyik későbbi áldozat felajánlotta, hogy eladja a maradék pálinkáját, majd elszámol vele. Ebből viszont nem lett semmi, amit a család nem hagyott annyiban. A vádlottak - egy 46 éves férfi, annak 27 éves párja és a férfi unokaöccsének haverja - összefutottak a pálinka árával tartozó áldozattal az Árkádban, aki épp a barátnőjével és közös kisbabájukkal sétált.

Ezután az egyik férfi előkapott egy jókora fémollót, amivel az unokaöcs háta mögül fenyegette az áldozatot. Ezután jött a fizikai rész: a fenyegetések közepette 5000 forintot sikerült kipréselniük a férfiból, de ez kevésnek bizonyult, így a férfi még meg is bökte az ollóval, sőt, le is fejelte. A nő eközben a korláthoz szorította a férfit, majd elvette a hátizsákját és a benne lévő pálinkát.

A pláza biztonsági őrei szerencsére időben érkeztek, hogy véget vessenek az erőfitogtatásnak, és átadták a három elkövetőt a rendőrségnek. Most börtönbüntetést kért rájuk az ügyészség.

Az esetről készült felvételt itt lehet megnézni!

(via ugyeszseg.hu)

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!