A Fidesz debreceni képviselője rövid idő alatt tizenöt kilogrammtól szabadult meg. A politikus örömmel osztotta meg, hogy mi áll a háttérben, ezzel is elejét véve a találgatásoknak.


A 60 éves képviselő szintén átalakuláson ment keresztül, és örömmel osztotta meg, hogy mi áll a háttérben, ezzel is elejét véve a találgatásoknak.

– mondta Kósa, akinek háziorvosa javasolta, hogy szabaduljon meg 15 kilótól, hogy elkerülje a hosszabb távú egészségügyi gondokat.

Kósa nem bízott a csodaszerekben, egyszerű módszert követett: ugyanazokat az ételeket ette, mint korábban, csak mindenből feleannyit, kevesebb szénhidrátot és cukrot, viszont több fehérjét fogyasztott. Emellett fokozatosan elkezdett mozogni.

– mondta Kósa.

Ami igazán érdekes, hogy a fogyókúra nemcsak személyes döntés volt: "Örömmel láttam a Blikkben, hogy a főnök is elkezdett fogyókúrázni. Igaz, nem egyeztettünk, de régen beszéltünk róla, hogy addig nem halhatunk meg, amíg fel nem megyünk gyalog a Mont Blanc-ra, amihez viszont nem ártana, ha nem lennénk kövérek" – tette hozzá a politikus.

Felmerülhet a kérdés: Kósa most slim fit öltönyre készül?

"Ez az volt a versenysúlyom, amit most elérek, de a slim fit nem az én világom. Kicsit túl csajos nekem. Az egyetlen szoros ruha, amit elviselek, az a sí aláöltöző, de abban mégsem járhatok a parlamentbe, mert Kövér László agyvérzést kapna" – zárta nevetve Kósa.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!