Rachel Edri még arab nyelvleckét is vett a Hamász harcosaitól, amíg ki nem szabadították. Az asszony szerdán már Joe Bidennel találkozhatott.


Hátborzongató fotó terjed a közösségi médiában egy izraeli nagymamáról, akit szitává lőtt otthonában tartottak fogva a Hamász harcosai, írja a New York Post. Rachel Edri főzött a terroristáknak és beszélgetett velük egészen addig, amíg rendőrként dolgozó fia meg nem mentette.

A fotó először a South First Responders nevű Telegram-csatornán bukkant fel. A felvételhez annyit írtak, hogy ez a túszejtés a terroristák halálával és a túszok kiszabadításával végződött, de sok más hasonló eset nem.

A falon pedig golyónyomok láthatók, melyek az épületbe behatoláskor keletkeztek.

Edrit és férjét 20 órás megpróbáltatást követően szabadították ki. Ez idő alatt a nő süteményt sütött fogvatartóinak és még arab nyelvleckét is vett tőlük. A nagymama azt mondta az ABC Newsnak:

Rachel Edri egyike volt azoknak a kiszabadult izraeli túszoknak, akik találkoztak Joe Bidennek izraeli látogatása során. Az amerikai elnök megköszönte az asszonynak, hogy segített megvédeni Izraelt, mire a nő megölelte a politikust.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!