Közeledik a 2021-es CES, az idén virtuális kütyüexpó január 11-én veszi kezdetét, és a gyártók már előre lerántják a leplet a legújabb fejlesztéseikről. Az LG nemrégiben már bemutatta a csúcskategóriás hűtőinek legújabb, önfertőtlenítő és hangparancsoknak is engedelmeskedő változatait, most pedig a legújabb vezeték nélküli porszívójukat tárták a nagyközönség elé. A CordZero ThinQ A9 Kompressor névre keresztelt készülék legnagyobb újdonsága, hogy a dokkolója már nemcsak tölti a használaton kívüli eszközt, de a gépet behelyezve magától üríti a portartályt. A porszívózás közben felszippantott por a dokkolón belül egy zsákba kerül, és a felhasználónak már csak ezt kell elvinni a kukáig, miután (több porszívózást követően) megtelt.

LG A robotporszívók után már egy vezeték nélküli modell is tudja a tartályürítő funkciót.

A megoldás forradalminak ugyan nem nevezhető, hiszen egy ideje már léteznek olyan robotporszívók, amik rendelkeznek ugyanilyen funkcióval, de a vezeték nélküli hagyományos porszívók esetében korábban nem nagyon találkozhattunk ezzel az innovációval. A dél-koreai gyártó legújabb modellje emellett alapból rendelkezik feltörlőfejjel, sőt extra aksik is járnak hozzá, hogy ne kelljen a feltöltésre várni, ha takarítás közben ne adj isten teljesen lemerülne az eszköz.

A CordZero ThinQ A9 Kompressor ára egyelőre nem ismert, de az A9 széria korábbi modelljeinek átlagosan negyedmilliós ára után valószínűleg ez sem lesz olcsó mulatság, illetve még arról sincs hivatalos információ, hogy a porszívó mely régiókban és mikortól lesz elérhető.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!