Annak ellenére, hogy az emberek elsöprő többsége úgy készül az esküvőjére, hogy az élete legboldogabb és legfontosabb napja lesz, azt is látjuk időről időre, milyen különböző módon gondolkodnak emberek a tökéletes esküvőről. Az egyik menyasszony első látásra beleszeret abba a ruhába, amit a másik ízléstelennek tart, az egyik pár hangosan nevet azon a fogadalmon, amit egy másik pár szívhez szólónak és romantikusnak tart, és a többi.

Nincs ez másként a gyűrűvel sem, ami talán az egész felhajtás legfontosabb eleme, amin akár az egész esküvő sikere múlhat. Ennek megfelelően persze mindig akad egy olyan darab, amit a menyasszony és a vőlegény csodálatosnak tart, de rajtuk kívül mindenki csak a fejét csóválja.

Most a Vt-n jelent meg egy igen érdekes cikk, amiben egy mennyasszonyról írnak, akit az eljegyzési gyűrűje miatt kezdett el cikizni a fél internet, mivel szerintük

úgy néz ki a nő gyűrűje, mint egy intim szemölcs.

A fotót egy Facebook-csoportba töltötte fel a menyasszony, aki a posztjában arról ír, hogy a gyűrű egy igazi családi örökség, korábban a dédnagymamája is ezt viselte. Ő maga nem lát semmi kivetnivalót az ékszerben, de azért kiváncsi rá, hogy mit gondolnak róla a csoport tagjai. Lehet, hogy nem kellett volna.

Fotó: Facebook

Volt, aki a Millenium Falconhoz hasonlította, de többen előhozakodtak a már említett intim szemölcsös hasonlattal is, valaki még azt is megjegyezte, hogy úgy még jobban nézne ki, ha szőr nőne ki belőle.

Persze a sok rosszindulatú megszólalás mellett akadtak kedves szavak is, például az a vélemény, mely szerint

biztos vagyok benne, hogy a dédnagyanyád egy csodálatos teremtés volt! Ugyanakkor abban is, hogy a dédnagyapád egy igazi divatbűnöző!

Kiemelt kép: Thinkstock


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!