A nő sosem rajongott a tetkókért, és sajátos módszert választott a 19 éves fia meggyőzésére, hogy ő se varrasson magára. Nem jött be a számítása.


Egy anya ugyanolyan tetkót készíttetett, mint a fia, mert így akarta elérni, hogy 19 éves gyereke alaposan átgondolja, mit tetováltat magára. A fiú megmakacsolta magát, az anyja sem engedett, így most a nőn röhög az internet.

Az anya a Redditen mesélte el a sztorit: azt írta, nem kedveli a tetoválásokat, de a 19 éves fia régóta szeretett volna egyet, ő pedig egy feltétellel beleegyezett ebbe.

„Mondtam a fiamnak, ha tetováltat magára valamit, és annak nincs különösebb jelentése, akkor pontosan ugyanazt varratom magamra” – osztott meg sajátos nevelési gyakorlatát a nő a Reddit népével.

Aztán elismerte, a fia mindezt üres fenyegetésnek gondolhatta, mert végül törzsi karszalagos mintát tetováltatott magára kizárólag azért, mert ez tetszett neki.

„Azt mondta, egy seggfej vagyok, mert csak azért készíttettem tetoválást, hogy bizonyítsam az igazamat. Szerintem butaság értelmetlen tetkót csináltatni pusztán azért, hogy jól nézzen ki” – írta a nő.

Amikor közkinccsé tette mindezt a közösségi médiában, bizonyára nem olyan visszajelzésekre számított, mint amiket végül kapott: a hozzászólásokban szinte mindenki a fia oldalára állt. A legfinomabb megfogalmazott komment szerint sem illik másolatot készíttetni valakinek a tetoválásáról nevelési célzattal, de a legtöbben ennél drasztikusabban fejtették ki a véleményüket a témáról.

„Az egyetlen dolog, amit megmutattál neki, hogy valóban egy seggfej vagy” – üzente keményen egy hozzászóló.

Egy másik pedig ezt írta: „Inkább szeretnék egy értelmetlen tetoválást, amelynek tetszik a kinézete, mint egy olyat, mely tartósan megmutatja, milyen kicsinyes és mérgező ember lehetek.”

Forrás: indy100


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!