A színésznő még novemberben szenvedett balesetet a Nemzeti Színház egyik előadásán. Most leírta, milyen volt a negyedik napja a traumatológián.


Az Instagram-oldalán osztotta meg Szász Júlia egy korábbi telefonos jegyzetét, amelyben a kórházi élményeiről ír.

Szász mellkasi- és végtag sérüléseket szenvedett, mentővel szállították kórházba az eset után. A most egy 24 óráig elérhető Instagram-sztoriban közzétett gondolatait még a traumatológián töltött negyedik napján fogalmazta meg.

„Kiabáló bácsik, fulladozó nénik – vagy fordítva. Mellettem Katalin combnyaktöréssel elmesélte az egész életét, informatika-tanár volt, a férje matematikus, Kijevben tanultak, sokat jártak színházba stb. Nagyon fáj neki. Nekem is. Zsibbad az egész lábam, szúr, nyilall, semmit nem értek a fájdalomcsillapítók.”

Arról is írt, hogy hamarosan ki kell majd mennie a mosdóba, ami egy „hosszú, nehéz út lesz, egyedül nem fog menni”.

„De akkor nemsokára megint kell szóljak, és egy órán belül kétszer megnyomni a nővérhívót felér egy öngyilkossággal.”

A színésznő azt is hozzátette:

„Néha az az érzésem, hogy csak fitogtatják a hatalmukat, hogy ők a Segítő Istenek, akik csak akkor nyújtják ki a kezüket, ha jól viselkedünk – vagy jön a »ejnyebejnye drágám, tessék ezt abbahagyni, vagy lekötözöm«. Részben jogosan. Emberfeletti, amit csinálnak, és az öregek tényleg kezelhetetlenek.”

Szász szerint ezért célszerű mindenkivel a büntető-kontrolláló-anyáskodó hangnemet megütni, mert ez működik. Azonban „vannak közöttük, akik egyszerűen csak frusztráltak és gonoszak”.

Ezután hosszan elsorolja a panaszait, és megemlíti, mennyiszer hallotta, hogy ő még fiatal.

- zárta gondolatait Szász Júlia.

via 24.hu


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!