A lánya szeme láttára akart végezni a gyereke kutyájával egy kínai férfi, mert soknak találta az orvosi kezelés árát. Az esetet az állatklinika biztonsági kamerája rögzítette. A felvétel nagy felháborodást keltett.

A kutyát a Fuyang város egyik állatorvosához vitték el, ahol kiderült, hogy az ebet szívproblémák miatt kezelni kellett. Ennek orvosi költségeit nem akarta az apa kifizetni - erről az állatot kezelő orvos számolt be a helyi sajtónak. Az összeg kb. 21-25 ezer forintnyi jüan volt. Az orvos azt is közölte, hogy mivel a kutya kritikus állapotban van, így ha a kezelés nem jár sikerrel és a kutya nem marad életben, akkor nem kell fizetniük.

Ám a kutya javulni kezdett, és négy nap után szóltak a férfinak, hogy további mintegy 12 ezer forintnyi költség várható. Az apa azonban inkább el akarta vinni magával az állatot. Ekkor mondták neki, hogy addig nem mehet haza a kutyával, amíg az addigi költséget nem téríti meg. A férfi nem akart fizetni, majd rákérdezett, hogy ha a kutya meghal, akkor nem kell fizetnie?

Majd kikapta a kutyát az orvos kezéből, és teljes erőből földhöz vágta, rugdosni kezdte, és a fejét taposta. A kislánya mindezt végig látta, és próbált közéjük állni, hogy megvédje a kutyáját.

A kutya - az eddigi hírek szerint - túlélte a durva támadást, és stabil az állapota.

Durva felvétel a kutya bántalmazásáról a következő oldalon!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>