A 68 éves asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy két nappal a baleset után meghalt a kórházban. Az őt elütő sofőr segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.


Cserbenhagyásos gázolás áldozata lett egy rákból gyógyult nő Kispesten - számolt be róla a Blikk.

A 68 éves asszonyt az otthonától alig néhány száz méterre ütötték el a Wekerletelepen múlt pénteken. A 30-as sebességkorlátozás alatt álló övezetben egy nagy sebességgel, indexelés nélkül kanyarodó elektromos autó sodorta el.

Mivel a sofőr az ütközés után segítségnyújtás nélkül elhajtott, a szomszédos gimnázium diákjai és a játszótéren dolgozó közmunkások rohantak a segítségére. Rögtön kórhzába szállították, de sajnos már nem lehetett segíteni rajta, két nappal később belehalt a sérüléseibe.

A gázoláskor az asszonnyal volt a kiskutyája is, az ő chipjéből olvasták le a nő adatait, mivel iratok nem voltak nála. Az állat sokkos állapotba került, reszketett a történtek után.

A család is teljesen összetört az asszony halálos balesete miatt. Mint fia elmondta, Éva két évvel áttétes daganattal küzdött, de a kezelések hatására teljesen felépült. Imádott a Wekerletelepen élni, szerette az ottani közösséget, ott is akart meghalni - de nem így.

- mondta a Blikknek az asszony fia.

A lap érdeklődésére a BRFK azt közölte, az ügyben segítségnyújtás elmulasztásának gyanúja miatt folytatnak nyomozást. Gyanúsítotti kihallgatás még nem történt, tehát a gázolót egyelőre nem sikerült elfogniuk.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!