Végül még másfél évig élt, kislánya első születésnapját is megünnepelhette a 39 évesen elhunyt nő.


Rákban halt meg egy 39 éves ausztrál édesanya, aki éppen azután tudta meg, hogy négyes stádiumú, áttétes emlőrákkal küzd, hogy megszülte a babáját - írja a Daily Mail.

A brisbane-i Karyn Love a terhessége 29. hetében járt 2021 májusában, amikor sürgősségi császármetszéssel világra hozták a kislányát, Billit. Elviselhetetlen hátfájással küzdött, amiről azt hitte, hogy a várandósság okozza. A vizsgálatok során viszont az orvosok más választ találtak a fájdalmaira: sajnos rákban szenvedett, amely ráadásul már átterjedt a csontjaira, a májára és a szemére is.

Karyn már a terhessége alatt érezte, hogy valami nem stimmel, attól félt, hogy elveszítheti a gyermekét. A szüés után is mindent megtett, hogy meggyógyuljon: naponta kemoterápiára járt, hormonblokkoló és számos más gyógyszert szedett, holisztikus kezeléseken vett részt, de meditációval és lúgosító étrenddel is próbálkozott. Eközben próbált minél több időt tölteni a kisbabájával, aki koraszülöttként a születése után két hónapig még kórházban volt.

Nem volt számára könnyű a rák elleni kemény küzdelmet összehangolni az anyasággal, de szerencsére voltak, akik segítettek neki ebben. Természetgyógyásza adománygyűjtést indított Karyn számára, amely során több mint 200 ezer dollárt adakoztak neki. Ezt az összeget az anya a kórházi költségekre költötte, és ebből fizette azt a bébiszittert, aki az első néhány hétben besegített neki a baba körüli teendőkben éjszakánként.

Idén májusban már anya és lánya már a kicsi első születésnapját ünnepelhették meg együtt. Karyn akkor ezt írta Instagram-oldalán:

„Micsoda megtiszteltetés, hogy megünnepelhetem a lányom első születésnapját és magát az életet. A szeretetet választottam a titkos fegyveremnek. A kislányom iránt érzett szeretetet, a saját életem iránt érzett szeretetet. Azt a szeretet, amit egy nagyobb közösségtől kaptam. A rák iránti szeretetemet. Mindig is hittem abban, hogy érezni kell a gyógyuláshoz. Én határozottan éreztem fájdalmat és szomorúságot, de örömet és a tiszta jelenlétet is. Ez az, amire mindannyian vágyunk. Jelen lenni és hálás életet élni. Az élet ajándék, én pedig tárt karokkal fogadom ezt az ajándékot.”

A 39 éves nő végül december 12-én hunyt el. A szomorú hírt Instagram-oldalán közölték a szerettei:

Az anya utolsó posztja egy videó volt, amin az látható, milyen boldogan öleli meg a kislányát, miután hazatért Németországból Ausztráliába.

Karyn Love (@karynlouiselove) által megosztott bejegyzés


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!