Testhez álló szerepben lesz látható hamarosan Árpa Attila. Már hetek óta tudni lehet, hogy a Nagy Ő soron következő évadában keresi majd a szerelemet, most pedig a tavalyi X-Faktorban feltűnt Kultúrkör zenekar Taxi című dalához készült videoklipben formál meg egy negyvenes nőcsábászt.


A klip arról szól, hogy a fiatal srácok csajoznak, de érkezik a férfi, aki lecsapja a kezükről őket. Jól esett a felkérés, mert persze, legyezgeti a férfiúi hiúságomat, hogy rám gondoltak a srácok, másrészt én is azt tapasztalom, hogy a húszéves csajok gyakran inkább a boomereket választják. Hogy ez jó vagy rossz dolog-e, azt nem az én tisztem eldönteni, mindenesetre nagyon szerettem a fiúkkal dolgozni. Van egyfajta generációs szakadék a Z generáció és a negyvenesek között, utóbbiak sokszor elkényeztetettnek titulálják ezt a korosztályt, míg ők a boomereket látják elavultnak. Talán ez a dal segít kicsit közelebb hozni őket egymáshoz

- mesélte a Blikknek a színész.

A kliphez már meg is jelent egy rövid kedvcsináló, a teljes videó pedig szombat délután öt órától lesz látható.

Kik a boomerek?

Egy demográfiai csoport, amit általában az 1946 és 1964 között, a második világháború utáni baby boom idején született emberek generációjaként határoznak meg. Maga a szó az Egyesült Államokból ered, használata más országokban is elterjedt, ugyanakkor jelentése kultúrafüggő. Az ifjabb nemzedék tagjai gyakran lesajnálón használják azokra az idősödő emberekre, akik nem érti meg a fiatalokat, illetve az újdonságokat.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!