Egy 41 éves férfi brutálisan bántalmazta saját öt hónapos kisfiát múlt hétfőn. A család egy Ötvöskónyiban él, a férfi apjánál voltak látogatóban. A baba az anyja ölében volt, amikor a gyanú szerint az apa ütni kezdte a kicsit, aki majdnem belehalt a sérüléseibe. A kisfiút nem vitték orvoshoz az eset után, az anya azt mondta az RTL Híradónak, nem gondolta, hogy baja esett a kicsinek.

A családsegítő két nappal később látogatta meg a négy gyereket nevelő családot, akkor vette észre, hogy a kisfiú testén több sérülés is van. A családsegítőnek az tűnt fel először, hogy a kicsi szeme alatt zöld foltot látott, ekkor megkérdezte az anyát, hogy mi történt a csecsemővel, aki erre azt válaszolta, hogy semmi. A nő megkérte az anyát, hogy vetkőztesse le a kisfiút, ekkor vette észre, hogy a baba válla lóg.

A szülők még ekkor is tagadták, hogy bántották volna a gyereket, az apa pedig megtiltotta, hogy kórházba vigyék. De a családsegítő kihozta a házból a babát és az édesanyját.

Az RTL Híradónak a családsegítőnél azt mondták, a baba majdnem belehalt a bántalmazásba, homloklebeny sérülése volt a felkarcsontja szilánkosra tört, illetve nagyfokú alultápláltságot állapítottak meg nála. A Híradó információs szerint a pici azonnal vérátömlesztést kapott és már túl van az életveszélyen, az állapota stabil.

A 41 éves apát letartóztatták, az anya szeretné látni a kicsit, de nem mehet be hozzá. Az eset után a pár másik három gyermekét is elvették.

Az RTL Híradó riportja: