Sok kommentelő felháborodott a publicista szavain.


Mint megírtuk, váratlanul meghalt Vágó István egykori népszerű tévés műsorvezető, politikus. Sokakat megrázott a halálhíre, egyre többen búcsúznak tőle a nyilvánosság előtt.

Apáti Bence balett-táncos, publicista, közéleti személyiség, a Magyar Nemzet munkatársa is megemlékezett Vágó Istvánról a Facebook-oldalán:

A posztja számos negatív reakciót kapott, a kommentekben sokan beszóltak neki:

„Aki elvesztette a józan eszét az NEM Vágó István.”

„Vágó a józan eszét sosem vesztette el! Nagy koponya volt! Illene tisztelettel írni róla, vagy maradj csendben!”

„Micsoda gusztustalan egy emberi megnyilvánulás. Nem az a lényeg, hogy kinek mi a nézete. Egy embertársa távozott, akinek van egy családja, aki most nagy fájdalommal és veszteséggel küzd. Apáti úr, ha örökké élne sem lenne soha annyira okos ember, mint amilyen Vágó István volt. Szégyen ez a poszt. Egy ilyen ember balettigazgató? Ott is csak azoknak van maradásuk akiknek ugyan az a nézete, mint az igazgató úrnak.”

„Egy MAGYAR televíziós legendát gyászol az egész ország, akihez te sohasem fogsz sem emberileg, sem erkölcsileg felérni, de nyilván neked még egy halottba is bele kell állni a politikai hovatartozása miatt. Hidd el, erre még a elvtársak sem lesznek büszkék, mivel amiről tanúbizonyságot tettél az nem keresztény jobboldali viselkedés, hanem a legmocskosabb, legtiszteletlenebb féreg tempó.”

„Ilyen bunkó, alpári módon nyilatkozni róla... egy elhunytról! Szeretnél te olyan tudással bírni, mint ami ennek az embernek volt! Csak szeretnél!!! De annyi agyad sincs, hogy az 1/10-ét elsajátítsd annak a tudásnak. Ezzel és a többi gyűlölködő posztjaiddal csak magadat minősíted. Szép karrierépítés, a szarhegy csúcsa.”

„Az ilyen posztok után annyira szégyellem a pofámat jobboldali fideszes szavazóként! Hogy lehet egy elhunyt emberről így írni? Állítólag te a jobboldali emberek hangját hangosítod fel, de a jobboldali emberek, többek között én sem, nem gondolunk ilyet!!!! Hiába nem értettem egyet a politikai nézeteivel, attól egy ember volt és veszteség a halála! Ne haragudj, de szerintem nem neki ment el akkor a józan az esze.”

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!