Már majdnem hazavitte a kisfiút, amikor meglátta a brutális vérengzésről szóló híreket az interneten. A feleséggyilkos egy pólót és egy biciklit is lopott tőlük a meneküléshez.


A Blikk megtalálta azt a nőt, akihez a hajdúböszörményi feleséggyilkos a késelés után átbiciklizett. Zsuzsanna nem is sejtette, hogy mi történhetett a családdal, amíg Gál János nála volt a 4 éves kisfiával.

„Azzal kezdte, hogy nincsen nyugta otthon, folyamatosan zavarják, s üti őt a felesége és az anyósa is nekiment. Elmondása szerint nem akarta bántalmazni őket, ezért jöttek el otthonról a fiával. Arról is beszélt, hogy a felesége három hónapja „jóban” van egy férfival, őt pedig elüldözik a háztól” – mondta a lapnak a megtört nő.

„Jani arról is beszélt, a felesége bűncselekménye miatt korábban az ő nevére íratták a házat, amit Leila most követelt vissza magának, arról viszont semmit nem említett, hogy bántalmazta a feleségét. Végül megkért, hogy egy rövid órára itt maradhasson a fia nálam, addig ő hazamegy megnézni, hogy lefeküdtek-e már aludni a többiek. Még akkor sem fogtam gyanút, amikor kért magára egy másik pulóvert. Arra hivatkozott, hogy a kimerültségtől nagyon fázik, hiszen már három hónapja csak vitatkoznak, verekednek a párjával” – tette hozzá Zsuzsanna, aki egyébként a család régi barátja.

Csak később vették észre, hogy a menekülő férfi a házból lenyúlt a pólót is, amit rejtőzködésképpen a fejére tett és egy udvarban talált, másik biciklivel indult útnak. Eközben a kisfiú elaludt, és már majdnem hazavitték, amikor az interneten látták, hogy mi történt a közelben élő család házában. Ekkor értesítették a rendőrséget, hogy náluk van a 4 éves Kornél.

„Amikor a lányom megkérdezte a kis Kornéltól, hogy mi történt velük otthon, elmondta, hogy „anya, apa meg a mama verekedtek, veszekedtek és apa anya torkába tette a kést, amit tőle vett el.” Arról is beszélt, hogy az anyukája kiment a kertbe, segítségért kiabált, mert veszekedtek, ütötték egymást. Ezeket a rendőröknek is elmondta” – mesélte a lapnak az 58 éves asszony.

Úgy tudják, hogy a lopott kerékpárt már megtalálták a rendőrök Debrecenben, de a cukrászként dolgozó férfit még keresik.

A 42 éves férfi szerda este egy elfajuló vita során megszúrta anyósát és 32 éves feleségét is. A hason szúrt anyós túlélte a támadást, de K. Leila belehalt a sérülésekbe.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!