Mi is megírtuk, hogy holtan találtak egy nőt Budapesten, a XIII. kerületben, a Népfürdő utcában.

A rendőrség megállapította, hogy olyan durván bántalmazták, hogy belehalt a sérüléseibe.

A Blikknek a történtek után nyilatkozott egy szemtanú, aki azt állította, hogy már jóval a rendőrség és a mentők megjelenése előtt látta a földön fekvő holttestet. Azt mondta:

"Minden egyes nap arra sétálunk el, ahol megtalálták a nőt, és mi láttuk is a földön fekvő embert már tegnap délben, de annyira be volt takarózva, hogy a feje búbja sem látszott ki. Biztosak voltunk benne, hogy csak alszik"

hirdetés

A lapnak azt is elmondta egy szemtanú, hogy nem tapasztaltak gyanús dolgokat. A környékbeli irodaházak dolgozói pedig gyakran látnak hajléktalanokat a Duna melletti parkban, ezért nem tűnt fel nekik a földön fekvő nő. Csak akkor tűnt fel nekik a dolog, amikor sorra jöttek a mentők és a rendőrök.

A Blikk megszólaltatta az áldozat egyik ismerősét.

Ő azt mondta, hogy a nő néhány éve a jobb élet reményében érkezett Budapestre.

Tartotta a kapcsolatot a távol élő családjával, és amíg a nő igyekezett munkát találni Budapesten, otthon a 10 éves kisfiára a gyerek édesapja vigyázott. Az ismerőse szerint végtelenül jó szívű és szerény fiatal nő volt, aki sosem kért, mindig mindenkinek csak adni akart.

"Lapunk úgy tudja, az édesanyának nem volt mobiltelefonja és a Facebook-fiókját is csak ritkán használta" - írja a Blikk. "A családjával inkább személyesen találkozott, amikor vidékre utazott hozzájuk, igyekezett megnyugtatni őket, hogy minden rendben van vele. Senki nem tud arról, hogy rossz társaságba keveredett volna, de tény, hogy a fiatal nő féltette a magánéletét, senki nem ismerte a barátait, és nem tudták, hol, kivel lakik, hiszen erről nem számolt be részletesen."

A lap szerint a nő Budapesten szűkösebb körülmények között élt, de vidéken saját kertes háza volt, azt tervezte, hogy nemsokára visszaköltözik.


hirdetés