A Dunakeszi Járási Ügyészség kerítés bűntette miatt emelt vádat azzal a fóti férfival és nővel szemben, akik rábeszéltek e általános iskolás lányt arra, hogy prostituáltként dolgozzon velük.


A férfi és egy nő élettársak. Fő bevételi forrásuk az volt, hogy az asszony a férfi tudtával prostiként dolgozott. Az asszony összebarátkozott az általános iskolás lánnyal. A lány többször is járt náluk. A beszélgetések során a férfi és a nő azzal kecsegtette,, hogy milyen jól keresne és mennyi pénzt gyűjthetne össze, ha ő is prostituált lenne. A férfi és a nő tisztában volt a lány életkorával, így azt is tudták, hogy általános iskolába jár.

A lány beleegyezett abba, hogy a lakásukban fogadja majd a pár által szerzett kuncsaftokat. És abban is megállapodtak, hogy a szexuális szolgáltatásért kapott pénzt háromfelé osztják.

A nő fotókat készített a lányról, és hirdetést adott fel az interneten. Telefonszámként a saját számát adta meg. A hirdetésre jelentkező férfiakkal a nő szervezte meg a találkozót, s ő határozta meg a tarifát is.

A lány 2017 júniusától október végéig naponta több férfival is lefeküdt. Bevételét minden alkalommal átadta a párnak. A lány a pénzből semmit sem kapott, azt a férfi és a nő saját magára költötte el.

A Dunakeszi Járási Ügyészség kerítéssel, gyermekprostitúció kihasználásának bűntettével és más bűncselekménnyel vádolja az élettársakat. A járási ügyészség börtönt kért mindkettőjükre.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!