Mindennap beszél édesapjáról Halgas Tibor kislánya. A tragikus autóbalesetben elhunyt egykori focista özvegye könnyek között mesélt az RTL Híradónak.

A korábban több elsőosztályú focicsapatban játszó, azóta pedig edzőként dolgozó férfi februárban hunyt el, miután kocsijával frontálisan ütközött egy taxival, amelynek sofőrje drog hatása alatt állt, és korábban már elvették a jogosítványát.

Halgas Tibor családja számára az elmúlt hónapok a gyászról szóltak. Özvegye elmondta, hogy amíg férje élt, mindennap hálát adtak egymásért és gyermekükért.

A 4 éves kislány azóta is gyakran emlegeti édesapját, akiről sokszor álmodik is. Azt, hogy még él és a kislányával játszik.

Az özvegy arról is beszélt, nem érti, hogy dolgozhatott taxisként az a férfi, aki miatt a férje meghalt.

hirdetés

"Érthetetlen, hogy hogyan közlekedhet és fuvarozhat valaki, akinek jogosítványa nincsen, aki olyan állapotban van, hogy nyilván nem tud meghozni normális döntéseket"

- mondta a nő.

A taxitársaság, ahol a balesetet okozó sofőr dolgozott, korábban azt közölte, hogy a férfi jogviszonya éppen visszavonás alatt állt, amikor a tragédia történt. A Blikk úgy tudja, három büntetőeljárás is folyamatban van ellene, kettő kábítószerfogyasztás miatt, egy pedig lopásért.

A baleset ügyében még tart a nyomozás. A taxist halálos baleset okozásával gyanúsítják, és jelenlegi bűnügyi felügyelet alatt áll, vagyis nem hagyhatja el az otthonát.

Az RTL Híradó riportja:

A teljes interjú Halgas Tibor özvegyével:



hirdetés