N. Arnold a 33 éves nőt egy vascsővel verte agyon a két és féléves kislányukat pedig megfojtotta. Bendegúz az édesapjánál volt a tragédia idején.


Titkolják a 10 éves kisfiú előtt, hogy az anyját és a féltestvérét a hétvégén kegyetlenül megölte a nevelőapja Albertirsán. Bendegúz az apjánál volt, amikor a tragédia történt, a szomszédok szerint ez volt a szerencséje, mert a 35 éves férfi vele is végzett volna.

A férfit kórházba vitték, könnyű sérüléseit ellátták, majd kihallgatták. N. Arnold egyelőre nem tett vallomást. A Blikk szerint a férfit fogdán őrzik és kedden döntenek majd a letartóztatásáról.

A Blikk a család környezetéből azt is megtudta, hogy

A lap által megkérdezett szakember szerint a legfontosabb, hogy egy pszichológus személyében minél korábban kapjon pszichés menedéket, támaszt a kisfiú, akivel egyáltalán nem mindegy, hogyan közlik majd a szörnyű hírt.

„Minden esetben egy olyan trauma, veszteség, ami kihat a gyerek személyiségfejlődésére. Egy 10 éves gyermek már képes úgy értelmezni a veszteséget, a halált, mint egy felnőtt ember.

– mondta Makai Gábor klinikai szakpszichológus. Szerinte a krízisállapot megszűnése után van lehetőség a trauma és gyász feldolgozására.

(Forrás: Blikk)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!