Nesh Pillay-t az orvosok is hiába vizsgálták, nem tudtak magyarázatot találni arra, hogy mi okozta nála a furcsa memóriavesztést.


Egy torontói édesanya megható videója sokakat megrendített. A fiatal nő ugyanis egy agysérülés következtében elveszítette az emlékeit, így azt sem tudta, hogy van egy lánya és egy barátja - írja az Unilad.com.

Nesh Pillay történetét a TikTokon lehet megismerni. A fiatal nőnek egy agysérülés miatt szinte mindent újra meg kell tanulnia. Egy felvétel szerint azt sem tudta, hogy éppen melyik évben járunk. De akkor is megdöbbent, mikor rájött, hogy nővére már felnőtt.

Egy videóban pedig arról beszél, hogy az elmúlt hónapokból nem sok mindent tud felidézni.

Tavaly októberben mondta a családjának, hogy beütötte a fejét, majd lefeküdt aludni. Mikor felébredt, az emlékei kezdtek eltűnni.

- mondta el.

Folyamatosan pánikban volt, és elfelejtette, hogy mit csinál, vagy hol van, ezért valakinek állandóan mellette kellett lennie.

A nő korábban, kilencévesen egy autóbalesetben is megsérült. A pár hónapja történt újabb tramua óta már állandósult nála a jelentős memóriavesztés. Az orvosok nem igazán tudják, hogy mi okozza ezt nála.

„A nőknek általában nem hisznek, amikor a tüneteikről van szó” – mondta, miután három napot töltött kórházban, és öt pszichiáter is megerősítette, hogy a probléma nem pszichológiai, egy neurológus azt mondta neki, nem tudja, mi ennek az oka.

Az állapota lassan javul, és ennek fázisait megosztja követőivel is.

„Annyira hálás vagyok, hogy élek. Olyan sokan halnak meg fejsérülések következtében, és nem kapnak vissza semmilyen emléket. Szóval én tényleg csak a jó oldalát nézem" - árulta el.

VIDEÓ: A műtét után

@pillay.nesh EVERYTHINGS FINE BRAIN INJURIES ARE FUNNY MEMORY LOSS IS FUNNY HAHAHAHH IM OK. #traumaticbraininjuryawareness #memoryloss #traumaticbraininjury #traumahumor #torontoblogger #southafricancomedy ♬ original sound - Nesh Pillay


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!