Bár nyári koncertjeire és a The Voice tehetségkutatóban rá váró szerepre rendületlenül készül, még mindig komoly vizsgálatokra jár a fiatal zenész.


Néhány héttel ezelőtt ijesztő képpel, egy kórházi ágyból jelentkezett be Manuel. A rapper akkor nem részletezte, milyen egészségügyi problémától szenved, de a Blikknek most elárulta, hogy gyomorproblémák miatt került infúzióra.

Altatásos gyomortükrözése is volt, de állapotának okára egyelőre még mindig nincs magyarázat. „Jobban érzem magam, de egyelőre még nem oldódtak meg a problémáim, most is sok kellemetlenséget okoznak a gyomorpanaszaim” – nyilatkozta a lapnak Manuel. Hozzátette: „Szeretném, ha minél előbb kiderülne, hogy mi miért van, rajta is vagyok az ügyön. Sokat járok orvoshoz, több különböző vizsgálaton átestem már, köztük gyomortükrözésen is. Egyelőre még nem tudjuk, mi okozhatja a gondokat, a fájdalmaimat, de legalább kezeljük. Figyelek az étkezésre és ha kell, van olyan gyógyszerem, ami enyhíti a panaszaimat. Bízom benne, hogy hamarosan kiderül a probléma forrása, és megfelelő kezeléssel, esetleg életmódváltással meg tudjuk szüntetni a panaszokat.”

A baj forrását azért is jó volna minél hamarabb megtalálni, mert a fiatal tehetség lesz az RTL-en az X-Faktort váltó The Voice tehetségkutató egyik coach-a. Ugyanakkor problémái egyelőre nem hátráltatják karrierjét: koncertjeivel továbbra is járja az országot.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!