Több lányt is meglesett zuhanyzás közben egy férfi egy gyerektáborban Zamárdiban. A szomszédos mellékhelyiségből hajolt át, telefonjával felülről le is videózta a fiatalokat. Az esetről egy, a Balaton Soundon dolgozó lány számolt be az Indexnek, aki a táborban kapott szállást. Szombaton éjjel vette észre, hogy valaki figyeli, miközben fürdik.

"Hajmosás közben felnéztem, ekkor pillantottam meg először azt a középkorú, sötét alakot, aki a szomszédos mellékhelyiségből áthajolva, telefonját felettem tartva nézi, ahogy fürdök, illetve felvételt készít rólam. Nem tudni, mióta állt felettem és a mellettem zuhanyzó kislány felett, de öt perce már biztosan fürödtünk"

- részletezte a történteket a lány.

Ezután azonnal figyelmeztette a táborban lakó munkatársait a kukkolóra. Néhány óra múlva egy másik lány is jelezte, hogy látott egy gyanús alakot.

"Újabb két és fél óra elteltével ismét feltűnt a férfi és megint a telefonját átdugva készített felvételeket a lányokról ott, ahol rólam is. Az összes lebukásánál nyugodtan hagyta el a helyszínt, és egyáltalán nem sietett"

- mesélte a nyilatkozó lány.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>