A brit férfi állítása szerint az ajtók záródása után hiába nyomogatta a vészjelzőt, a mozdonyvezető szándékosan hagyta figyelmen kívül a jelzését.


A 41 éves Ben Newman egy mozgó vonat ablakából volt kénytelen végignézni, ahogy két kisfia ottmarad az állomáson. A brit apa szándékos mulasztást emleget, a vonattársaság azt ígéri, kivizsgálják az ügyet.

Ben Newman és a családja az angliai Gatwick repülőtérről vonatoztak hazafelé Hastingsbe, július végén a Govia Thameslink Railway (GTR) egyik szerelvényén. Egyik bőröndjük beszorult két ülés közé, és amíg az apa a csomagok kiszabadításával volt elfoglalva, 4 és 6 éves fiai leszálltak a szerelvényről az eastbourne-i Hampden Park megállónál.

Newman kiabálni kezdett, mire odament hozzá egy ellenőr, aki próbálta megnyugtatni, és azt mondta neki, nem érti, miért nem nyílt ki az ajtó, amikor megnyomta a vészjelzőt. Az apa szerint a mozdonyvezető szándékosan hagyta figyelmen kívül a vészjelzést. Newman a következő állomáson leszállt, egy ott dolgozó pedig autóval visszavitte Eastbourne-be.

A GTR belső vizsgálatot indított az ügy miatt.

Forrás: 24.hu, BBC


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!