Az egyéves gyerek nyaka köré a kutya lánca tekeredett. Már csak az élettelen testét találták meg.


Ahogy arról kedden beszámoltunk, szörnyű tragédia történt a Csongrád-Csanád megyei Tömörkényben, miután egy egyéves gyerek nyakára kutyalánc tekeredett. A kisgyerek meghalt.

Az RTL információi szerint a fiatal házaspár és a kisgyerek nemrég költözött abban a házba, amelyiknek udvarán a tragédia történt.

– mesélte el a Híradónak Bozó Jánosné közelben lakó rokkantnyugdíjas, aki otthon ülve figyelt fel a nyüzsgésre a kertben. „A helikopter jött, leszállt, rengeteg mentős volt. Egész estig egy nagy rendőrautó volt itt, meg egy fiatal rendőr” – tette hozzá.

Az RTL úgy értesült, az anya elaludt, az ajtó csukva volt, de a kisfiú valahogy kijutott a szobából és kiment a kutyákhoz. A lánc szerencsétlen módon a nyaka köré tekeredett. A traktoros apát munka közben, egy másik településen érték utol a rendőrök.

A Híradó stábja beszélt az apával, aki nyilvánosan nyilatkozni nem akart, de azt elmondta:

Szerinte a kutyák biztosan nem bántották a fiút, csak a lánc okozta a tragédiát. A nem messze lakó nagymama nyilatkozni szintén nem akart, de azt ő is megerősítette, hogy menye gyakran nem figyelt oda a kisfiúra.

A rendőrség gondatlan emberölés miatt indított eljárást.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!