A férfi munkába indult, de valószínűleg nem vette be előtte a gyógyszereit. Ő volt a tomboló időjárás első áldozata a városban.


Szörnyű tragédiát okozott a Buffalót sújtó durva hóvihar - írja a meaww.com.

A lap beszámolója szerint

A férfi pénteken a szélsőségesen rossz időjárás ellenére is elindult az üzletbe dolgozni, ám nem érkezett meg, ezért bejelentették eltűnését. Szenteste késő délután jelent meg egy videó, melyen egy áldozat látszik a hóban fekve. Később derült ki, hogy az áldozat kicsoda. A család ekkor kérte, hogy nem osszák meg tovább a felvételt. Ráadásul Clay aznap ünnepelte a születésnapját.

Bővebb információt nem osztottak meg a férfiról, de az kiderült, hogy voltak egészségügyi problémáira, de valószínűleg aznap elfelejtette bevenni a gyógyszereit, mielőtt elment otthonról.

A közösségi oldalakon több családtag is - nővére és fia is - azt kérte ismerőseitől, hogy ha látnák a férfit, akkor segítsenek rajta.

Fia később azt írta: "Ez a fájdalom elsöprő. Nem tudom abbahagyni a sírást. Hálás vagyok azért, hogy még beszéltem vele, és tegnap elmondtam neki, hogy szeretem".

A férfi temetési költségeinek összegyűjtéséhez kampányt indított nővére a GoFundme felületén.

Eközben a buffalói helyzet aggasztó, mert rengeteg hó esett. Mark Poloncarz Erie megyei vezető szerint: „Ez lehet közösségünk történetének legrosszabb vihar. Valószínűleg még mindig több száz ember rekedt a járművekben".


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!