A mezőgazdasági gép sofőrje a gázolás után hazament, és letette a kombájnt. Egy buszsofőr talált rá az úton az elgázolt tinédzserre és összetört bringájára.


Megállás nélkül továbbhajtott annak a kombájnnak a sofőrje, amely néhány napja gázolt halálra egy bicikliző középiskolást Battonyánál, írja a Blikk. A 17 éves Alexet elgázoló kombájnos ezután hazament, és lerakta a munkagépet, mintha mi sem történt volna.

A városban sokan ismerték a tinédzsert, akinek családja néhány éve költözött át hazánkba Romániából. Az elgázolt fiatalt és összetört kerékpárját egy arrafelé járó busz sofőrje találta meg, aki a rendőrséget is értesítette. Ezután gyorsan kiderült, hogy egy kombájnnal gázolhatták halálra a tinédzsert. A hódmezővásárhelyi sofőrt otthonából állították elő a rendőrök.

„Nagyon rendes fiú volt, tele tervekkel, előtte állt az egész élet. Szinte az egész város ismerte őt és a családja tagjait is, akikre most nagyon sötét idők járnak, hiszen nemrégiben egy másik közeli hozzátartozójukat is elveszítették” – mondta a lapnak Alex egyik barátja.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!