A Las Vegas-i gázolásról egyik pillanatról a másikra döntött a két tinédzser. Még azt is felvették, ahogy a kerékpáros magatehetetlenül hever az úton.


Reggel hat órakor indult biciklitúrára Las Vegasban Andreas Probst augusztus 14-én még, amikor két ámokfutó tinédzser szándékosan elgázolta, írja a New York Post. A 64 éves nyugalmazott rendőrkapitány hidegvérű meggyilkolásáról az anyósülésen utazó fiatal videót is készített. Ebből kiderül, hogy pusztán szórakozásból végeztek a kerékpárossal.

Az autó sofőrje ekkor azt kérdezi a társától, hogy készen áll-e. Az anyósülésről videózó fiú azt felei: „Igen, üsd el a seggét!”

A nyugdíjas kerékpáros a közeledő autó hangjára és a dudaszóra még jobban lehúzódik, de a kocsi fékezés nélkül hátulról nekihajt. A biciklis a kocsi szélvédőjének csapódik, majd az autó felett átrepülve az aszfalton landol. Az utas ezután még videóra veszi, ahogy a piros pólós férfi magatehetetlenül fekszik az úton. Társához fordul, és azt mondja, hogy ezzel sikerült alaposan kiütni a biciklist, majd a sofőr a gázra tapos.

Az elgázolt bringást kórházba szállították, ahol halottnak nyilvánították.

A szándékos gázolásról készült sokkoló videót itt lehet megnézni:

Garbage Human (@garbagehuman4.0) által megosztott bejegyzés


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!