Budán kezdett építkezésbe, az új környéken azonban hamar gúny tárgyává vált. A mulatóskirálytól bulikban is rendszeresen kérik a „kell egy kis áramszünet” szövegű dalt.


Budán kezdett építkezésbe Galambos Lajos, miután nemrégiben úgy döntött, hogy eladja 22 szobás kúriáját. Az új szomszédokkal azonban azonnal meggyűlt a baja a beszólások miatt - erről is beszélt a Pizzaszínház című Youtube-on futó gasztroműsorban.

- mesélte az áramlopási ügyében elítélt, de betegsége miatt börtönbüntetését még el nem kezdő Galambos a műsorban.

A büntetése megkezdéséről elmondta, hogy ha be kell mennie, akkor be fog menni, vállalja, amit rászabott a sors. Elmondása szerint volt már olyan turnén, aminél jobb körülmények várjak bent, ezért teljesen fel van készülve.

Mostanában időnként elmegy a templomba, ahol a lelkipásztor azt mondta neki, hogy ez a mostani helyzet egy egészen más, új embert hozhat létre belőle, gyónni azonban egyelőre még nem mer.

Azt is elárulta, hogy volt olyan pillanat, amikor arra gondolt, hogy teljesen eltűnik, de most már úgy gondolja, hogy nem fog külföldre menni, valószínűleg itt is lesz eltemetve majd Magyarországon.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!