A kultikus animációs sorozat rajongói körében népszerű az az elmélet, hogy a széria alkotói a jövőbe látnak, ugyanis több epizód pontos előrejelzést adott későbbi valós eseményekre.


A közösségi médiában igencsak felkapott lett a napokban, hogy A Simpson család egy 17 évvel ezelőtti epizódjával előrevetítette a vasárnap eltűnt Titan tengeralattjáró sorsát, amely turistákat szállított a Titanic roncsaihoz.

A sorozat 1990-es kezdete óta

Ilyen volt például Donald Trump elnökké választása, a szeptember 11-i terrortámadás, vagy éppen a koronavírus-világjárvány kirobbanása. Most pedig a közösségi médiát az tartja lázban, hogy Matt Groening sorozata 2006-ban előrevetítette a Titan tengeralattjáró eltűnését.

Ahogyan többször is beszámoltunk róla, még mindig nem találják a turistákat szállító tengeralattjárót, amely vasárnap a Titanic roncsaihoz indult, majd szűk két órával később elvesztették vele a kapcsolatot.

Ám Homer elakad a masinával, amelyben egy idő után felvillan az oxigénhiányra figyelmeztető lámpa, majd a főhős elveszti az eszméletét. Végül persze megmenekül: egy kórházban tér magához, de előtte több napig kómában volt.

Sokan úgy vélik,

amikor megpróbálta feltérképezni a legendás hajó maradványait a 3800 méteres mélységben.

„A Simpson család volt az első, amely bemutatta egy tengeralattjáró eltűnését a médiában. Ez nem véletlen” – írta egy rajongó a Twitteren.

„Nem tudom, miért lep meg sokakat, hogy egy tengeralattjáró, amely a Titanic roncsainak felfedezésére indult, elveszett az Atlanti-óceánban, hiszen A Simpson család már figyelmeztetett erre minket” – írta egy másik rajongó.

Forrás: Mirror


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!