A vélhetően drogok hatása alatt álló férfi összekaszabolt testtel is üldözte a brit nőt, akit teljesen sokkoltak az események.


Karácsony előtt pár nappal, december 22-én éjszaka a brazíliai Salvadorban majdnem megerőszakoltak egy brit nőt az otthonában - írja a Daily Star.

Az egyik felvétel alapján a Jacques Freitasként azonosított férfi fejjel nekiment a fémlemezekből álló kerítéseknek egy társasház udvarán.

Miután a férfi elérte a nő lakását, az üvegajtónak rohant neki, hogy bejusson.

A helyi sajtó szerint a köztisztviselőként dolgozó Freitas a helyszínen meghalt, majd varázsgombát, marihuánát és más kábítószereket találtak a lakásában. Feltehetően a támadás ideje alatt is drogok hatása alatt állt, ezt majd a boncolás során fogják kideríteni - írja a Daily Mail.

"Még sérülten is képes volt futni. Eltört a keze, sántított, remegett az egész teste, mégis üldözte a medencéig" - nyilatkozta az épület gondnoka.

Az áldozat jogi okok miatt nem nevezhető meg, annyit tudni róla, hogy egy éve lakik az épületben, teljesen sokkolták az események. A támadás utáni éjszaka aludni sem tudott a vérrel borított lakásában.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!