A Sky News értesülései szerint levélben közölte a német ügyészség a 2007-ben Portugáliában eltűnt Madeleine McCann szüleivel, hogy kislányuk meghalt. Azonban a levél szerint az ezt alátámasztó bizonyítékokat nem részletezhetik.


Sky News understands German prosecutors have written to Madeleine McCann's parents to confirm their daughter is dead but will not disclose details of the evidence

- Sky News Breaking (@SkyNewsBreak) June 15, 2020

A lap egy másik cikkében az áll, hogy a portugál hatóságok a lány elrablásával és megölésével gyanúsított férfi, Christian B. nevű férfi bérelt háza körül található több kút átvizsgálását tervezik. A hatóságok ugyanis arra gyanakszanak, hogy a ház környékén lehet elrejtve a lány holtteste.

A 13 évvel ezelőtt eltűnt kislány ügyében nem rég fordult a kocka, és a gyilkosság miatt kezdtek el nyomozni a hatóságok. A német és a brit nyomozók együtt dolgoznak azon, hogy megoldják az ügyet, úgy sejtik, hogy Christian B. rabolta el a kislányt. A 42 éves férfi jelenleg börtönbüntetését tölti a németországi Kielben, a gyanú szerint azon a környéken járt Portugáliában 2007-ben, ahol a kislányt legutoljára látták.

Azóta az is kiderült, hogy honnan tudhatott a szülők távollétéről a kislány elrablója.

Kiderült, honnan tudhatott a szülők távollétéről Maddie feltételezett elrablója

A rendőrök szerint a német férfi célja a nyaralók értékeinek ellopása volt. Majd a 4 éves kislányt is magával ragadta.

Kiemelt kép: 2012. május 2-án egy londoni sajtótájékoztatón készített kép Kate és Gerry McCannről, az akkor öt éve eltűnt lányuk számítógépes utómunkával készített portréjával a kezükben. (MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!