A milliárdos és választottja is remekül érezték magukat, áradoztak a közös útról, ahol a szerelem városának összes romantikus lehetőségét kimaxolták.


Folyamatosan versengenek a hölgyek a Nagy Ő, Jákob Zoli („és a tűzpiros Ferrari”) kegyeiért a TV2 párkereső showjában, szerdán újabb fordulat történt a műsorban.

Az aktuális versenyt Hajnal Betti nyerte, jutalma pedig nem akármi volt:

Betti elárulta, hogy korábban élt már Franciaországban, de a szerelem városába még nem sikerült eljutnia.

„Ez az együtt töltött nap – úgy érzem – elindított valami bensőségesebb kapcsolatot kettőnk között. Nagyon hálás vagyok és köszönöm, hogy ez az álom megvalósulhatott.

– mondta meghatódva a versenyző.

Jákob Zoli a Blikknek mesélt a kalandról és Bettiről: „Ő egy hihetetlenül romantikus csaj, bebarangoltuk a várost, jártunk a művésznegyedben, ahol karikatúra is készült rólunk. Táncoltunk és újra elénekelte nekem a Titanic betétdalát, ezúttal városi verzióban. Azt tudni kell, hogy a forgatások során én csak akkor találkoztam a lányokkal, amikor a tévében is látják a nézők, tehát arról, hogy a nélkülem töltött időben mi történt, fogalmam sem volt. Betti megtehette volna, hogy elhallgatja, mégis megosztotta velem azt a hangos veszekedést, ami közte és Edina közt tört ki.

– lelkendezett a romantikus útról és a lányról Zoli.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!