Az első szabadedzéshez hasonlóan a második gyakorláson is Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Stájer Nagydíj pénteki napján.

Az összetett pontversenyben élen álló pilóta több mint három tizedmásodperccel ért el jobb köridőt, mint közvetlen üldözői. A második helyen Daniel Ricciardo, a McLaren ausztrál versenyzője végzett, míg a francia Esteban Ocon harmadik lett az Alpine-nal. A címvédő és hétszeres világbajnok brit Lewis Hamilton (Mercedes) ezúttal negyedikként zárt.

Hamilton csapattársa, a finn Valtteri Bottas nem fért be az első tízbe, de nem csak ezzel adott beszédtémát, hanem azzal is, hogy kerékcsere után a bokszutcában pördült meg. Bottas a McLaren garázsánál állt keresztbe, és a brit istálló sportigazgatója meglehetősen zabos volt az eset miatt, mert úgy vélte, a finn pilóta akár el is üthetett volna valakit az incidensnél.

Here's another look at FP2's big talking point, Valtteri Bottas' spin in the the pit lane#StyrianGP ???????? #F1 pic.twitter.com/Hc2jZ4DIWx

- Formula 1 (@F1) June 25, 2021

A második szabadedzés végeredménye:

Max Verstappen lands P1 for the second time on Friday

Who impressed you most in FP2? ????#StyrianGP ???????? #F1 pic.twitter.com/zL5OsUEE9X

- Formula 1 (@F1) June 25, 2021

A további program:

szombat:
3. szabadedzés 12.00
időmérő edzés 15.00

vasárnap:
futam 15.00

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!