Egy Las Vegas-i tanárnő segített valóra váltani diákjai karácsonyi kívánságait. Volt, aki csak egy papucsot szeretett volna, hogy ne fázzon a lába.


Cheri Guy, aki angol tanárként dolgozik a Las Vegas-i Desert Pines High Schoolban megosztotta TikTok-videóját, amelyben elmeséli, hogy iskolájában van egy "wishmas" program, amelyben a gyerekek megkapják, amit szeretnének karácsonyra.

"Nemcsak azt mondják el a diákok, hogy mit szeretnének, hanem azt is, hogy miért fontos az nekik" - magyarázta Guy vírusként terjedő klipben.

"Szeretnék egy fekete papucsot, hogy megvédjem a lábam a hidegtől" - írta az egyik gyerek.

"Egy zacskó Takis... Segítene, hogy ne legyek éhes" - írta egy másik.

Voltak olyan diákok is, akik a kívánságukkal másokon akartak segíteni. Egy diák például azt remélte, hogy az összes többi diák kívánsága valóra válik, míg egy másik csak annyit szeretett volna, ha a húgának jó születésnapja legyen.

Guy rámutatott, hogy egy 3000 diákból álló iskolában nem tudja az összes kívánságukat valóra váltani. Abban azonban bízott, hogy a TikTokon keresztül kaphat némi segítséget - írta az Unilad.

"Ha szeretnél segíteni, írj nekem , kommentelj, szólj, oszd meg velem, terjeszd ezt. Talán tehetnénk valamit, hogy megpróbáljuk megvalósítani ezeket a dolgokat" - mondta Guy.

Nem kellett sok idő, miután Guy közzétette a videót, hogy azt felkapják és megosszák sokan.

A vírusvideójának köszönhetően a közösségi média felhasználói mindenhonnan elkezdtek azon dolgozni, hogy a gyerekek kívánságait valóra váltsák.

"Jóval több mint 300 kívánságot teljesítettünk, ami elképesztő" - mondta Guy.

"A végzősök közül néhányan évkönyvet kérnek, mert nem engedhetik meg maguknak. Épp most nézem a táblázatot, és egy gyerek segítséget kért a ballagáshoz szükséges sapka és talár kifizetéséhez" - mondta Guy.

Azzal, hogy a diákok álmai valóra válnak, a gyerekek rájönnek, hogy "szeretik őket" - mutatott rá Guy.

"Nemcsak az iskolában kapnak szeretetet, hanem idegenektől is szerte az országban, akik törődnek velük és hisznek bennük" - mondta.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!