Mandula Ádámnak nem először gyűlik meg a baja a hatóságokkal. Most pisztollyal lövöldözött, majd karddal felszerelkezve járta Budaörs utcáit.


Folyamatos botrányok kísérik Mandula Ádámot, az Aranypart, az Éden Hotel és az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárját: a rendőrök fényes nappal, a nyílt utcán bilincselték meg, miután figyelmeztető lövést is leadtak.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság korábban közölte, hogy Mandula budaörsi albérlete erkélyéről üvöltözve lövéseket adott le, majd egy karddal felszerelkezve indult el otthonról. A rendőrök a Kamaraerdei úton tudták elkapni a férfit, aki azonban a felszólításra nem engedelmeskedett, így az egyik járőrnek szolgálati fegyverével figyelmeztető lövést kellett leadnia.

– nyilatkozta Ádám egyik ismerőse a Blikknek.

Volt párja, gyermeke édesanyja, Géczi Bea, aki jelenleg Szegedi Fecsó jegyese, azt mondta: nem lepődik meg a híreken, korábban már gyerekük láthatását is megtagadta a botrányhős sztártól.

„Nemrég beszéltük Fecsóval, hogy ebből vagy tragédia lesz vagy börtön. Legalább ott kijózanodik. Fél éve még nem volt ennyire rossz a helyzet, de teljesen megszakítottuk vele a kapcsolatot. Nyugodt vagyok, mert a gyerekem itt van mellettem, nem tudja, hova jár óvodába, nem tud semmit Medoxról. Ő is mondogatta, hogy nem akar vele lenni, még úgy sem, hogy én ott vagyok. A gyerekek érzik az ilyet. Én csak őt sajnálom, és nem szeretném, hogy ezt a szégyent át kelljen élnie.

– fejtette ki a Blikknek Bea.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!