Rendezvényszervezésre, cateringre és egyéb kapcsolódó szolgáltatásokra nyert el 256,7 millió forintos pályázati pénzt a Fogadj Örökbe Egy Macit a Megváltozott Munkaképességű Emberek Támogatásáért Alapítvány. A közbeszerzési dokumentumok alapján a kiíró a fideszes többségű Tolna Megyei Önkormányzat volt - vette észre a Telex.

Kapcsolódó

Szijjártó Péter eligazítást tartott a Megafon rendezvényén, amikor az első sorban feltűnt az Atv műsorvezetője

Kárász Róbert a közös csoportképen is az első sorban szerepelt.

A nyílt közbeszerzési pályázat célja 107 Tolna megyei rendezvény lebonyolítása a 2021.december 28. és 2023. április 27. közötti időszakban.

Kárász Róbert úgy fogalmazott a Telexnek, hogy "minden alapítványnak az az álma, hogy egyszer ne filléres gondjai legyenek. A koronavírus és az azzal kapcsolatos korlátozások megtépázták az alapítványunkat és a hat éve működtetett Premier KultCafé rendezvényközpontot és kávézót, de örülünk annak, hogy vannak újabb feladatok."

A Kárász-féle macis alapítványba korábban szép számmal érkeztek állami támogatások, erről ebben a cikkünkben írtunk. A nemrég a kormánypárti propagandistákkal pózoló ATV-s Kárász másik alapítványának pénzügyeiről ebben a cikkünkben olvashat bővebben:

Kapcsolódó

Jótékonykodásból megrendelés: Kárász Róbert alapítványa saját cégébe is tolt a csellengő gyerekekért kapott közpénzből

Hallgatott róla, de MNB-s dokumentum bizonyítja, hogy az ATV-s műsorvezető megtalálta a módját annak, hogyan profitáljon az eltűnt gyerekek miatt kapott állami támogatásból.

Erről az alapítványról tavaly írta meg a 444, hogy "Kárász Róbert alapítványa milliókat kapott az Emmitől akkoriban, amikor a műsorvezető az ATV-ben értékelte a minisztérium munkáját".

A cikkben az is szerepelt, hogy 2019-ben - mint az az alapítvány beszámolójából kiderült -, hogy Kárász saját vezető tisztségviselői díjazását 2018-hoz képest majdnem háromszorosára emelte, azaz 1,178 millió forintról 3,239 millióra.Kárász most a Telexnek hangsúlyozta, hogy a macis alapítvány "nem az övé", hanem az alapítványnak vannak vezetői, kuratóriumi tagja. A bírósági honlapon fellelhető legutóbb leadott beszámoló szerint Kárász a macis alapítvány kuratóriumi elnöke.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!