A Santa Barbara-i a 3 Minute Film Festival a háromperces alkotások kreativitását és üzenetét ünnepli és nagy elismerésnek számít a filmkészítők körében.


Második helyen végzett a Gundel Étterem jelnyelvi kommunikációt bemutató filmje a világ egyik legrangosabb rövidfilmfesztiválján. A Santa Barbara-i a 3 Minute Film Festival a háromperces alkotások kreativitását és üzenetét ünnepli és nagy elismerésnek számít a filmkészítők körében.

Idén a „Narrative” kategóriában 5 ország (Anglia, India, Egyesült Államok, Magyarország, Törökország) 12 filmje került a rövidlistára vagyis a versenyprogramba, ahol Magyarországot a Gundel film képviselte.

Az elismert filmrendező, Bergendy Péter stábjának köszönhető, idén márciusban bemutatott Gundel film nem csak a leghíresebb magyar étterem CSR iránti elkötelezettségére fókuszál, hanem mélyreható üzenetet is közvetít az inkluzivitás fontosságáról. Ennek részeként a kollégák megtanulták a legfontosabb angol és magyar nyelvű jelnyelvi kommunikációt, a látássérültek számára pedig Braille-írásos étlap készült. A legendás vendégszeretet mellett a társadalmi felelősségvállalás és érzékenység mindig része volt a Gundel alapeszményeinek, illetve meghatározta az itt dolgozók hozzáállását, ami megmutatkozik a látás-és hallássérült vendégek felé irányuló odafigyelésében is. Ez is erősíti az itt dolgozók meggyőződését abban, hogy a Gundel mindenkié!

VIDEÓ: A Gundel MINDENKIÉ! - Gundel Restaurant x Bergendy and Sons

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!