A Forma-1-ben kötelező lesz az idén a koronavírus elleni vakcina felvétele az összes versenyző, stábtag, illetve hivatalos közreműködő számára. A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) új előírása szerint

minden olyan személynek, aki bemehet a paddockba, oltottnak kell lennie.

A sportág irányítói remélik, hogy ezzel a lépéssel elkerülhetővé válnak az olyan félreértésre okot adó esetek, mint amilyen a teniszező Novak Djokovicé volt az Australian Openen. Az oltatlan szerb játékosnak külön engedélyt adtak a részvételre, majd visszavonták vízumát, végül haza kellett utaznia Melbourne-ből.

Kapcsolódó

Térdszalagszakadás miatt véget ért Bíró Blanka szezonja

A ferencvárosi kapus a Brest elleni BL-meccs előtt sérült meg.

Úgy tűnik, a többség hajlandó alávetni magát az új szabályozásnak, de van kivétel is: Alan van der Merwe, az orvosi autó sofőrje - aki 2020-ban közreműködött a kigyulladt autójából kimenekült Romain Grosjean ellátásában Szahírban, a Bahreini Nagydíjon - úgy döntött, nem veszi fel a vakcinát.

Az F1 szóvivője szerint ugyanakkor az összes pilóta, aki ott akar lenni a rajtrácson, tisztában van vele, hogy a védőoltás kötelező.

A rekordot jelentő 23 fordulós szezon március 20-án Bahreinben kezdődik.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!