A polgármesterék frissen kihelyezett táblákat találtak a bicikliút mentén, melyek Lázár Jánosnak mondtak köszönetet. Aztán támadt egy ötletük.


Vasárnap tervezte átadni Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere a város új bicikliútját. Ám az átadás után, amin a Fidesz politikusai nem vettek részt, frissen kihelyezett táblákat találtak a bicikliút mentén, melyek Lázár Jánosnak mondtak köszönetet az új bicikliútért - szúrta ki a szürreális esetet a hvg.hu.

Közben kiderült, hogy a helyi Fidesz már a hivatalos, önkormányzati átadást megelőzően, külön felavatta az egyébként uniós támogatással épült utat, de az eseményen még nem voltak ott a feliratok.

Márki-Zayék végül fogták a táblákat, és átvitték Lázár János batidai vadászkastélyához, amit a polgármester azzal indokolt, hogy az "szintén a "Fidesz-kormány jóvoltából" valósult meg.

A helyi, sokak szerint Lázár Jánoshoz közel álló lap is megemlékezett az esetről, ők azt írják:

"A pénteki átadón Benkő Zsolt köszönetét fejezte ki Vásárhely előző városvezetéseinek és képviselő-testületeinek, hogy az elmúlt években a település bel- és külterületein összesen 70 kilométernyi kerékpárút épült meg, ami országos viszonylatban is egyedülállónak minősül."



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!