A debreceniek fesztiválja még ma és holnap is rengeteg programmal várja az érdeklődőket!

Javában dübörög a Campus Fesztivál, aminek az első két napján mi is kinn voltunk.

A zenei kínálatban megtalálhatóak a mai húzónevek, mint a Carson Coma, Krúbi vagy Azahriah. De az idősebbeknek, a népi vonalra és az elektronikára vágyóknak is kedveznek, és több kisebb zenekar is fellelhető a programban.

A hangulat összességében nagyon hasonlít egy régi, VOLT fesztiválos élményre, hiszen a változatos zenék, és a helyszín adottságai miatt az arconpörgés mellett a lájtosabb lézengésre is alkalmas.

Az egész fesztivált erősen meghatározza az, hogy a Nagyerdei Stadion köré épült, és a Debreceni Nagyerdő természetvédelmi területén belül található.

Tele van árnyas fákkal, chillesebb helyszínekkel.

Az étel- és italkínálat is széles spektrumon mozog.

Sőt, több olyan akciójuk is van, amivel akár még annál olcsóbban is kijöhetünk. Egy brutálisan tartalmas grillkolbászos válogatás salátával például 1350 forinttól beszerezhető.

És persze van gyros, hot dog, rétes, rántott hús, vega étel, és kicsit extrább, szivárványos burger is.

A mi kedvencünk egyértelműen a debreceni székhelyű, Grillakadémia sajtburgere lett. Minőségben csont nélkül verik a teljes mezőnyt.

De ehhez ki kell váltani egy repoharat, ami 500 forintban kerül. Ha több sört is tervezünk fogyasztani, akkor ez éri meg a legjobban.

A legolcsóbb alkoholos, fél literes, dobozos sör a meggyes Soproni, 1090 forintért.

A töményekért picivel mélyebben a zsebünkbe kell nyúlni, de 1770 forintért egy whisky-kóla azért manapság már nem számít extrémen drága dolognak.

Talán az egyetlen furcsaság, hogy nagyjából délután 4-ig mennyire csendes minden (bár lehet, hogy ez csak hétköznapokon volt így). Nem igazán lehet ebben az idősávban semmit sem csinálni a Civil falu és Kid + Art Zóna programjain kívül. Az étel és italt árusítók is inkább csak 5 után pörögnek fel.

Este pedig csendesebb, beszélgetősebb zugot nem nagyon lehet találni, de ezt egy fesztiválon talán nem is elsődleges szempont.

Ha még gondolkodtok rajta, abszolút érdemes lehet a hétvégi napokra is kilátogatni!

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!