Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy egy ember meghalt, hárman megsérültek szombat délután Vál és Kajászó között, miután kigyulladt és lezuhant egy hőlégballon.

A drámai percektől többen videót készítettek. Az RTL Híradó úgy tudja, két gázpalack robbant fel a magasban. A Híradónak több szemtanú is azt mondta, látták, ahogy a robbanás után a lángoló ballon lefelé tart.

A pilóta és két huszonéves lány még ki tudott ugrani a kosárból a kukoricaföldre, súlyosan megsérültek, testük 20-25 százalékán másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedtek. Jelenleg kórházban ápolják őket.

A negyedik utast a szomszédos település polgármestere találta meg. Az áldozat férje végig a helyszínen volt, a helyiek azt mesélik, összeomlott.

hirdetés

Az RTL Híradó úgy tudja, a nő Gyöngyös mellett élt, családjától kapta hőlégballonos utazást az 59. születésnapjára.

Férje lentről, egy terepjáróból kísérte őt és a többi utast, az RTL Híradó információi szerint azt is látta, ahogy felesége a lángoló kosárral együtt lezuhant a kukoricaföldre.

A Híradó úgy tudja, a ballon pilótája évtizedek óta repül és sosem volt még balesete. A rendőrök még vizsgálják, hogy műszaki hiba vagy emberi mulasztás történt-e.

Az RTL Híradó riportja:



hirdetés