Melania lehet, hogy nem is Melania? De akkor ki?


Az amerikai elnöknek állítólag mostanában lett teljesen elege a #fakeMelania, azaz ál-Melania névre hallgató konspirációs teóriából, mely a közösségi médiában terjed, írja a Time. A mémgyártókat is gyorsan megihlette a téma.

Trump azt állítja, hogy a feleségéről készült fotókat módosították, hogy úgy nézzenek ki: nem a felesége, hanem egy hasonmás kísérte el Alabamába múlt héten, hogy megvizsgálja a tornádó okozta károkat. Egyesek szerint egy, Melaniát gyakran kísérő, sötét szemüveges ügynök lehet az ál-first lady, mert kissé hasonlít rá.

Az elnök kedvenc tévéműsora, a Fox csatorna “Fox & Friends” című programja tudósított először a dublőr-elméletről szerdán, miután a The View először foglalkozott vele még hétfőn. Trump az úgynevezett "álhírt" hibáztatja azért, hogy módosították a fotókat. "Idővel ezek az álhírek egyre őrültebbek lesznek" - vallja az elnök a témáról. Közben fake Melania - teóriát útnak indító képről sokaknak az a véleménye, hogy nemcsak Melania magassága, hanem az arcvonásai is mások.

A sztori eredője a hétfői adás volt, mely során The View kommentátorai azt vették észre, hogy a Trumpot múlt héten kísérő nő alacsonyabbnak tűnt a fotókon - bár a First Lady ezúttal nem magas sarkúban, hanem edzőcipőben utazott férjével.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!