Az amerikai férfi úgy gondolta, jó rejtekhely lesz egy lakatlan ház használaton kívüli mélyhűtője, azonban a régebbi típusú háztartási gépet nem lehetett kinyitni belülről. Ez lett a veszte.


Minden bizonnyal megfulladt a minnesotai férfi, akinek a holttestét júniusban találták meg a rendőrök egy lakatlan ház használaton kívüli fagyasztószekrényében. A 34 éves Brandon Lee Buschman valószínűleg a hatóságok elől akart elrejtőzni.

Buschman ellen rendőrségi elfogatóparancs volt érvényben, amikor június 26-án megtalálták a holttestét egy lakatlan ház pincéjében, egy mélyhűtőben, ahová a nyomozók szerint önszántából mászott be, hogy elkerülje a hatóságok általi felelősségre vonást.

Az orvosszakértői vélemény szerint Buschman holttestén nem volt nyoma külső sérülésnek, a férfi valószínűleg megfulladt a fagyasztóban. Egyébként a mélyhűtő nem volt áram alatt, amikor Buschman belemászott, ugyanis a ház február óta lakatlan.

Azt egyelőre nem tudni, mikor bújhatott el a fagyasztóban, így a halálának pontos ideje sem ismert. A rendőrség nem közölte, hogy Buschmant milyen bűncselekmény miatt keresték.

Forrás: New York Post


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!