A meccs 67. évfordulóján, a Magyar Labdarúgás Napján találkozhatnak először a nézők teljes egészében a legendás mérkőzés digitálisan felújított változatával.


A rangadót Full HD-ben, teljesen újrahúzott, kortárs hanggal és színes magyar gólokkal élvezheti majd a közönség, ahogy eddig még sosem.

De hogyan is zajlott pontosan a közel egy éves felújítási folyamat? Milyen kockáról kockára kiszínezni egy ilyen horderejű történelmi felvétel legfontosabb jeleneteit? Vagy egyesével effektezni minden labdába rúgást? Ennek járt utána Jani és Pisti.

A debreceni srácok a felújítást végző Melon stúdióba is ellátogattak, ahol első kézből tudtak meg minden belsős érdekességet a restauráció technológiai hátteréről. Beleláttak minden fázisba, beszéltek a folyamatot végző, képért és hangért felelős szakemberekkel és még Bozsik Péterrel is, aki az Aranycsapat középpályásának fiaként érdekes extrákkal is szolgált a meccs hátteréről és utóéletéről. A tényfeltáró videóból tényleg minden kiderül, amit a meccs felújításáról tudni érdemes: nézd meg a TheVR srácok legújabb tartalmát, és ne hagyd ki a meccset sem november 25-én 18.00-kor a Super TV2-n!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!