Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Számtalan típusú nő létezik: forrófejű vagy nyugodt, kissé rideg vagy nyitott lelkű, megértő vagy parancsolgató, és még sorolhatnám, de egy a lényeg nincs két egyforma nő a világon, ezért minden férfi megtalálhatja azt, aki a legmegfelelőbb számára.

Az asztrológusok mégis kiemelnek 5 csillagjegyet, amelyek minden más csillagjegynél jobban vonzzák magukhoz az erősebbik nem tagjait, nézzük és szépen sorban, melyek ezek a csillagjegyek.

1. Skorpió

Az intelligencia, a karizma és rendkívüli szépség tetszőleges keveréke a Skorpió. Ezzel a titkos fegyverrel pedig mindenkit képes levenni a lábáról. Egyetlen pillantása is örökre képes megzabolázni a férfiakat.

2. Bika

A férfiak megszelídítésében a Bika nagyon hasonlóan jár el, csakúgy, mint a Skorpió. Egyedi ízlésük van, amelyet a divat szorosan átsző. A férfiakat pedig pont ez a határozottság fogja meg. Egy szó, mint száz a Bika hölgyek vonzók, magával ragadóak és páratlanok.

3. Oroszlán

Az Oroszlán nők, igazi királynők. Igényes megjelenés, egyenes testtartás és ringatózó csípő - mondanom sem kell, hogy ezek láttán senki nem marad közömbös. Ritkán akad riválisa, és ezt minden szinten ki is használja.

4. Ikrek

Az Ikrek jegyében született nőket a kettősség jellemzi: egyik nap jó kislányok, másik nap, pedig átváltoznak férfifaló ragadozókká. Azok a férfiak, akik izgalmas nő után kutatnak, mindenképpen az Ikrek közül válasszanak, mert mellettük egy nap sem unalmas.

5. Halak

A Halak csillagjegyben született nők törékenyek, finomak és érzékenyek, akiknek erős partnerre van szükségük. A férfiak természetüktől fogva védelmező típusúak, ezért minden percét élvezik, ha egy védtelen nő segítségére siethetnek.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!