Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A szerelem és az asztrológia terén is vannak dolgok, amelyeket saját magunkról és a többi emberről is még meg kell tanuljunk. Mindenki olyan egyedi és sajátos vonásokkal, tulajdonságokkal rendelkezik, ami különbözővé tesz bennünket, így logikus, hogy mindenki teljesen másképp értelmezi a szerelmet, másképp éli meg a szerelmet.

Noha mindenkinek megvannak a saját csillagjegyére jellemző tulajdonságai, ha ezeket a szerelmi élet terén vizsgáljuk, akkor gyorsan észrevehetjük, hogy nem hiába olyan mindenkinek a szerelmi élete, mint amilyen a személyisége. Adott esetben, mindenki a maga módján rontja el a szerelmi életét, de ha rájössz, hogy mikre fektess nagyobb hangsúlyt és milyen tulajdonságoktól kellene megszabadulj, akkor elkerülheted, hogy a következő kapcsolatod is miattad fusson zátonyra.

Kos

A Kos önző és figyelemhiányos, viszont csak nagyon ritka esetekben ismeri ezt el. Sokkal jobban kellene figyelned arra, hogy a partnerednek mire van szüksége, mert ha csak önmagaddal foglalkozol, akkor úgy érezhetik, hogy teljesen átnézel rajtuk. Ne csak a munkádnak élj, hanem szánj időt arra, hogy meghallgasd, mire vágyik a másik és annak megfelelően cselekedj.

Bika

A Bikák rendkívül makacsok és ezért a partnereik sokszor érzik azt, mintha nem lenne beleszólásuk a közös életükbe, mintha csak az az egyetlen megoldás létezne, hogy egyet kell értsenek a Bika döntéseivel. Túlságosan könnyedén válsz féltékennyé és ez a folyamatos passzív agresszió feszültté teszi a szerelmi kapcsolataidat.

Ikrek

Ikrekként eléggé szétszórt személyiség vagy, így ha a párod arra dönt, hogy le szeretne telepedni és megállapodni, akkor képtelen vagy pontos ötletekkel, tervekkel, megoldásokkal előállni, és ez konfliktust szül. Ezt még tovább nehezíti a nagyfokú anyagiasságod is, így ha a kettő párosul, abból semmi jó nem sül ki.

Rák

Rákként az általános hozzáállásod mindenhez túl negatív. Olyannyira képes vagy belelovalni magad a rossz hangulatodba, hogy ez a párkapcsolataidra is kihat, hiszen ki szeretné egy búskomor ember mellett leélni az életét? Sokszor túlságosan féltékeny is vagy és természeted miatt nehéz megtalálni veled a közös hangot.

Oroszlán

Az Oroszlánok legnagyobb hátránya a nagyfokú arroganciájukban rejlik. Mindig úgy viselkedsz, mintha mindenkinél jobb lennél, és túlságosan magabiztos is vagy. Félreértés ne essék, a magabiztosság jó dolog, de ez még nem jogosít fel arra, hogy minden mindig úgy alakuljon, ahogyan azt te eltervezed. Hagyd, hogy a párod is éljen melletted egy kicsit, adj neki levegőt.

Szűz

A Szüzek köztudottan nagy kritikusok hírében állnak, sőt, még a nekik legkedvesebb embereket is képesek ízekre szedni, ha valami nem tetszik. Ne felejtsd el, hogy a kritizálással nem segítesz, sőt… Az építő kritika jó, de ne törd össze senki szívét a nyerseségeddel. Légy kedvesebb a párodhoz.

Mérleg

Mérlegként az a legnagyobb probléma, hogy nem nyílsz meg eléggé a párod előtt. Nagyon nehezen vagy hajlandó lebontani a magad köré húzott falat, és ennek a kivárására sem mindenkinek van ideje. Ne félj őszintének lenni, és ne félj attól, hogy kitárulkoztasd az érzékeny oldalad.

Skorpió

A Skorpiók túlságosan birtoklók. Az embereket nem kezelheted úgy, mint a tárgyakat. A párod saját akarattal és szabadsággal rendelkezik, nem szabad megfosztanod ezektől. Kezeld őt inkább partnerként és tartsd tiszteletben a személyiségét.

Nyilas

A Nyilasok türelmetlenek és hanyagok. Nem figyelnek eléggé a párjuk igényeire, és már a legkisebb nézeteltérés is képes kihozni őket a sodrukból. Tanuld meg, hogy nem haladhatsz rohamtempóban a kapcsolatotokat illetően, ha azt a másik fél nem akarja. Mindennek hagyj kellő időt, és várd ki, hogy a másik is elmondja a véleményét.

Bak

Ne légy túl merev és komoly. Meg kell tanulnod könnyebben megbocsájtani, és elengedni a múltat. Ha ilyen maradsz, akkor a kedvesed előbb-utóbb el fog távolodni tőled. Próbálj meg sokkal játékosabb lenni, sokkal lazább, és próbáld meg könnyedebben venni az életet.

Vízöntő

A Vízöntők következetlen emberek, ami egy párkapcsolatban nagy hátrány. Nem jó olyan kapcsolatban élni, amiben időről-időre vissza kell térni és újból át kell beszélni olyan dolgokat, amelyeket már azelőtt rongyosra beszéltetek, csak azért, mert az egyik fél következetlen. A makacsságodból is hagyj alább, és hagyd a másikat is szóhoz jutni.

Halak

A Halak eléggé lusták és nagyon hangulatemberek. Amikor valami épp frusztrálja őket, akkor olyan mélységekig képesek lesüllyedni hangulatilag, hogy szinte semminek sem tudnak örülni. Nagyon nehéz így velük élni, mivel szó szerint, ha rossz a kedvük, egyszerűen hasznavehetetlenek. Nem szabad hagynod, hogy az érzelmeid ennyire irányítsák az életedet. Vedd lazábbra a dolgokat!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!