Bizarr módon védekezett a bíróságon az apa, aki rendszeresen verte feleségét és másik két gyerekét is.


„Favorit volt nála az édesség, előfordult, hogy a hűtőt is lelakatolta, nehogy hozzáférjenek ahhoz, amit magának vásárolt, a gyerekek el voltak tiltva tőle. Édességvonzalom alakult ki nála. (…) A kapcsolati erőszaknak az anya is áldozata volt. Az apa leuralta agressziójával az egész családot” – így jellemezte az ügyész a szerdai tárgyaláson H. Gábort, akit azzal gyanúsítanak, hogy rendszeresen verte családját: feleségét, és három kiskorú gyerekét is.

Az apa három éve augusztusban egy megevett keksz miatt olyan súlyosan bántalmazta ötéves fiát, hogy az kis híján belehalt sérüléseibe. Amikor az édesanya kilépett a fürdőből, a párja megragadta a gyerekét, akit falhoz csapott, majd elejtett. „Megölöd a gyereket, mit csináltál?!” – ordított Gáborra a párja.

Az apa azzal védekezett, hogy véletlen baleset volt. „Ahogy felemeltem az ágyról, fogtam, miközben rúgkapált. Ekkor rám kiabált a párom, hogy mit csinálok és ahogy fordultam, úgy verődött be a feje a falba. Nem szándékosan szerettem volna, hogy meghaljon” – magyarázta a férfi, aki azonban korábban már megbukott a hazugságvizsgálaton.

„Nagyon sajnálom ezt az egészet. Nagyon hiányoznak, szeretem a gyerekeimet! Azért hajtottam, hogy nekik meglegyen minden, nem azért, hogy magamnak vásároljak. Nem értek egyet a falhoz vágással. Ha a párom valamit előad, akkor annak úgy kell lennie?! Hülye voltam, rossz fele fordultam és beverte a gyerek a fejét a falba” – mondta az utolsó szó jogán H. Gábor.

A gyerekeket kiemelték a családból.

(Blikk)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!