Az eddig megtalált maradványokon látható tetoválások alapján azonosították a 19 éves férfit. A fejét még keresik a rendőrök.


Lefejezve találták meg egy fiatal brazil focista holttestét a folyóban, miután hazaindult egy buliból, írja a Daily Star.

A 19 éves Hugo Vinicius Skulny Pedrosa átment a szomszédos Paraguay-ba egy benzinkúton tartott buliba, ahonnan hazaindult. A sportoló feldarabolt, fej nélküli holttestét a brazíliai Mato Grosso do Sul államban, Sete Quedas település közelében találták meg az Iguatemi-folyóban.

A rendőrség eddig megtalálta a csípője, a törzse és a combja egy részét. A fiatal férfit tetoválásai alapján azonosította az édesapja.

Hugo Vinicius Skulny Pedrosát a barátai az éjszaka folyamán hajnali 5 óra körül a barátnője házánál tették ki Sete Quedasban, a Paraguayjal határos városban még június 25-én. Az egyébként a nagymamájával élő férfi aznap este felhívta a nagyiját, hogy minden rendben van. Az anyukája másnap jelentette az eltűnését.

A rendőrség vezetője elmondta, hoyg egyelőre nem találták meg a focista fejét, csak a csípője, a törzse és a combjának egy darabja került elő. A többi testrészét még hétfőn is a folyóban keresték a hatóságok. A rendőrök legalább egy embert már letartóztattak a férfi halálával kapcsolatban, de nem nevezték meg a gyanúsítottat.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!